zonemail

Chatel in de sneeuw

piste’s Ochtends in Frankrijk, ’s middags in Zwitserland… De bergtoppen van de Midi en de Mont Blanc aan de horizon… Ontdek het fantastische skidomein Les Portes du Soleil, het grootste internationale, onderling verbonden skigebied ter wereld!

Ruim 650 km skipistes, geschikt voor zowel de beginnende skiër als de echte toppers, bereikbaar met 208 moderne skiliften, absolute sneeuwzekerheid, 100 fantastische bergrestaurants met zonneterassen, uitgebreide wandelmogelijkheden, 8 snowparks, 527 sneeuwkanonnen, diverse apres-ski mogelijkheden… Kortom: Les Portes du Soleil!

dorp sneeuwEn middenin dit fantastische wintersportgebied ligt Chatel. Een authentiek en charmant Alpendorp met diverse rechtstreekse aansluitingen op het grote gebied. Uitdagende dagtochten maken of oefenen op glooiende pistes? Het kan allemaal in Chatel. En aan het einde van de dag terugblikken op de beleefde avonturen in één van de bars of restaurants. Of lekker in je eigen appartement, waar het ruime balkon de laatste zonnestralen van de dag opvangt. Genieten van een spectaculair uitzicht en de overweldigende schoonheid van de natuur.

Met het vliegtuig vanaf Schiphol (naar Geneve) binnen een paar uur op de plaats van bestemming, of met de eigen auto binnen 9 uur Chatel binnenrijden. Voor welk vervoer je ook kiest, Chatel betekent de start van een onvergetelijke wintersport.